Ring til os: 60 63 16 50 Sandvedvej 36, 4250 Fuglebjerg

Ophold Fuglebejrg Kattepension

Hos os er alle katte velkomne, også de, som måske ikke er så lette at få passet andre steder. Dog skal hankatte over 6 måneder være kastreret. Vi har naturligvis godkendelse fra Politi og Veterinærmyndigheder, og vores tilknyttede dyrlæge kommer på uanmeldt tilsyn 3-4 gange om året. Da vi også driver internat for Dyrenes Beskyttelse, bliver vores kattepension også tilset af Dyrenes Beskyttelse 1 gang om året.

 

Krav til dig som katteejer

Vi stiller en række krav til dig som katteejer, hvis din kat skal passes af os. Du skal vide, at det ikke er for at genere dig eller lette vores arbejdsdag. Det er alene af hensyn til din kat, dens velbefindende og helbred. Vi gør ALT for at minimere smitsomme sygdomme, derfor skal din kat være:

Katten skal være vaccineret indenfor de sidste 12 måneder (attest forevises) – vaccinationen må IKKE ske senere 8 dage før opholdets første dag.

Katten skal være loppebehandlet ca. 8 dage før ankomst. Ser vi lopper hos din kat, bliver den loppebehandlet af os. For loppebehandlingen og ekstra rengøring i den forbindelse, koster det dig et gebyr på kr. 500,00 incl. moms.

I en kattepension kan der ikke garanteres for evt. sygdom, som måtte opstå under opholdet, hvis det er som følge af luftbårent virus. Det kan ikke konstateres, hvilke katte, der er bærer af et virus, for virus kan sagtens bæres af en i øvrigt rask kat og smitte andre katte, selv uden fysisk kontakt mellem kattene.

Trygt ophold

Vi tilbyder dig stille, rolig og kærlig omgang med din kat i et røgfrit og ultra rent miljø. Her er det den enkeltes kats temperament der bestemmer, hvordan vi er sammen med den. Vi overskrider aldrig kattens grænser, men venter gerne til den selv ønsker kontakt med os. Vi forsøger at skabe så optimalt og trygt et ophold som muligt for det enkelte individ. Kattens toilet rengøres efter hvert besøg.

 

Eget værelse og omgivelser

Din kat deler ikke værelse med andre katte, med mindre de er fra samme hjem. Vi har også nogle fællesarealer, som din kat også vil blive tilbudt at løbe rundt i. Dog altid alene uden andre katte. Natten tilbringes altid i eget værelse uden adgang til fællesarealer. Det er kun os, der har med din kat at gøre. Det betyder, at når du afhenter din kat, så får du en god og grundig beskrivelse af, hvordan pensions opholdet er gået for katten. I tidsrummet 07-23 har vi kontakt med kattene ca. hver anden time, foruden den daglige fodrings- og rengøringstid. I dagtimerne spilles der dæmpet musik. I tidsrummet 12-15 sover kattene til middag, hvorfor belysning og radio slukkes. Vi har også et enkelt udendørsbur, som vi benytter i perioden juni-september. Det er overdækket og indrettet med hylder, hængekøje, klatrestativ og et lille hus. Buret har plads til 2-3 katte fra samme ejer.

 

Ved Sygdom

Skulle uheldet være ude og din kat bliver syg, mens den er i vores pension, bliver katten tilset af pensionens tilknyttede dyrlæge, Falke Dyreklinik” hvis spidskompetence blandt andre er kat. Da det er meget vigtigt, at din kat ikke skal vænne sig til et nyt foder, mens den er i pension hos os, bedes du medbringe det basisfoder, din kat er vant til at spise hjemme. Foderskift betyder nemlig ofte dårlig mave for katten. Til gengæld har vi lækre snacks som supplement til det medbragte foder. I pensionen er køl/frys, såfremt din kats foder skal opbevares koldt.

 

Oplysninger om din kat for at få det bedst mulige ophold

Det er vigtigt for kattens velbefindende, at vi får så mange oplysninger om din kat, som muligt:

 

• Har den særlige vaner?

• Må den komme ud?

• Vil den leges og kæles med?

• Er den helst fri?

• Er den bange for andre katte?

• Har den nogle skavanker vi skal være opmærksomme på?

 

Jo mere vi ved om din kat, jo bedre bliver opholdet for den. Vi børster naturligvis din kat i det omfang, katten tillader det. Og vi giver gerne katten medbragt medicin. HUSK at medbringe ekstra medicin i tilfælde af, du bliver forsinket på hjemrejsen. Værelserne indeholder hylder, hængekøje, huler, kradsemiljø, foder- og vandskål samt lukket kattebakke. Alt er nyvasket og desinficeret inden din kats ophold. Fra værelset er der kattelem til kattens eget overdækket udebur med klatrestativ. Hvis din kat ikke må komme ud, kan vi låse for kattelemmen.

 

Du er velkommen til at medbringe kattens egne puder, hule, legetøj eller lignende. Men HUSK det SKAL være rengjort. Skal kattens transportkasse blive hos os, bedes du sørge for, at den er nyvasket.

 

Depositum 

Når du reserverer ophold hos os, skal du indbetale depositum (se ”Priser”under “Fuglebjerg kattepension” ). Når vi har registreret din indbetaling, mailer vi dig en bekræftelse samt et skema, som bedes udfyldt og medbragt til opholdet.